Feestjurken - The Perfect Dress Amersfoort

Feestjurken

Welkom op
WWW.MOOIEJURKEN.COM
de website van The Perfect Dress Uitgaansmode te Amersfoort
 


Bent u op zoek naar een mooie feestjurk? Komt u dan eens langs bij 
The Perfect Dress.
Wij hebben een ruime winkel met een enorm aanbod aan galajurken, cocktailjurken, avondjurken, feestjurken, cruisejurken, uitgaansjurken, kinderjurken, schoenen en accessoires.

Wij verkopen moderne en klassieke galajurken in alle maten en prijsklassen. De prijzen van onze cocktailjurken starten al vanaf 45 euro en van onze galajurken vanaf 75 euro.
0nze exclusieve merken galajurken beginnen vanaf 175 euro. Ook verkopen wij betaalbare trouwjurken. Onze verkoopsters kunnen u helpen om uw droomjapon te vinden. U kunt gewoon zonder afspraak langskomen en vrijblijvend komen passen en kijken.

The Perfect Dress is een toegankelijke winkel voor iedere vrouw die op zoek is naar een feestjurk voor allerlei gelegenheden zoals gala's, bruiloften, premieres, kerstfeesten, cruises of gewoon voor een leuk verjaardagsfeest!


​Kijk op onze site voor een impressie van de jurken die wij verkopen. Niet alle jurken zullen wij op de site plaatsen. De foto's zijn alleen een indicatie van de soorten jurken die wij verkopen. Wij plaatsen geen prijzen bij de jurken ( u wilt toch niet dat iedereen weet hoeveel u voor uw jurk betaald heeft?) Wel hanteren wij een sterrensysteem waardoor u een idee kunt krijgen in welke prijscategorie een jurk valt.


Dress to impress en kom naar The Perfect Dress!

Graag verwelkomen wij u in onze mooie winkel en zullen wij ons uiterste best doen  om u  met deskundig advies te helpen en te adviseren om uw droomjurk te vinden.

 

Prijsklasse
*          45 t/m 100​,-
**      100  t/m 150,-
***     150  t/m 199,-
****   199  t/m 395,-

1/7
Galajurken