GALAJURKEN

o

The Perfect Dress verkoopt verschillende galajurken, zoals de beroemde fishtail modellen welke uw figuur prachtig laat uitkomen. Deze fishtail modellen geven u een prachtig silhouet. Een fishtail model galajurk begint strak en loopt vanaf de knieeen wijd uit. Ook verkopen wij strapless galajurken en cocktailjurken, maar geen angst! Voor dames die liever geen strapless galajurk of cocktailjurk willen hebben wij vaak bijpassende bandjes voor de jurk. Mocht de strapless galajurk of cocktailjurk geen bandjes hebben dan is er vaak de mogelijkheid om deze bandjes te laten maken. Op zoek naar een galajurk of cocktailjurk met wat bredere banden, ook daar hebben wij aan gedacht! Wij verkopen natuurlijk ook de welbekende overslag galajurk of cocktailjurk welke geschikt is voor elke leeftijd en elke maat. Door de 'overslag' van stoffen kunt u deze galajurk of cocktailjurk dragen zonder 'invisible underwear' of corrigerend ondergoed. Dus eigenlijk als u het zo bekijkt verkopen wij alle soorten galajurken en cocktailjurken die er zijn!

 

De enige echte avondmode & feestmode speciaalzaak van heel Nederland. Onze collectie is groter dan waar dan ook in Nederland. Say yes to your perfect dress!

Bij the Perfect Dress vindt u verschillende modellen galajurken, zoals strapless galajurken, one-shoulder galajurken en galajurken met bandjes. Vindt u in onze collectie een leuke strapless jurk maar wilt u liever bandjes bij de jurk? Geen probleem! Bij de meeste strapless jurken zitten bijpassende bandjes. Mocht de strapless galajurk geen bandjes hebben dan is er vaak de mogelijkheid om deze bandjes te laten maken. Wij houden overal rekening mee, in onze winkel vindt u jurken die geschikt zijn voor jong tot oud, van zeer betaalbaar tot zeer exclusief. Kortom, wij hebben het allemaal! Bekijk hier de collectie van the Perfect Dress.

Galajurken
Galajurk
Galajurk
press to zoom
1/357
 Galajurken  - The Perfect Dress Amersfoort
Galajurken